Üzleti tippek

A netre költözik a “Ki nyer ma?”

A momus.hu nevű internetes komolyzenei lapra költözik a szeptemberben megszűnő rádiós komolyzenei vetélkedőműsor, a "Ki nyer ma?". Az utolsó adásra köremailben toboroznak vendégeket a műsor szerkesztői.

A Café Momus internetes komolyzenei lap szerkesztői úgy döntöttek, megteremtik a lehetőséget arra, hogy tovább éljen a “Ki nyer ma?” című zenei kvízműsor. A játék Kimernya? néven szeptember 3-án indul a weboldalon. A játékszabályok igazodnak a megszokottakhoz: minden hétköznap egy rövid zenei részletet kell felismerni. A változás annyi lesz, hogy korlátlan számú játékos adhat választ a kérdésre.

A bezárásra ítélt rádiós műsor szerkesztői köremailben toboroznak vendégsereget az utolsó, augusztus végső napján megrendezésre kerülő adásra. A levélben azt írják, hogy “ha az utolsó adásra nagyon sokan eljönnének, jelezve a Rádió vezetésének és a közvéleménynek, hogy erre a műsorra szükség van, szeretik az emberek, és mint közszolgálati Rádiónak a KÖZ érdekeit szem előtt tartva, továbbra is helyet kell hogy adjanak a rádióban!”



A netre költözik a “Ki nyer ma?” 1

Aki kérdez: Czigány György. Az Astoria Szálló halljában 1970-ben. (Fotó: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik