Üzleti tippek

Megújul az Ifjúsági Magazin

Augusztusban megújul a Ringier-Bauer Teen Network magazinja, az IM.

A szokásos éves megújulásra az ifjúsági célcsoport rohamosan változó igényei, illetve a folyamatosan alakuló trendek miatt van szükség – áll a lap közleményében. „A Te világod!” szlogen hangsúlyozni kívánja az olvasók személyes véleményének fontosságát, a lap tördelésében bekövetkezett frissítés pedig erősen emlékezteti az olvasót az internet világára.

„Ma már aligha van olyan fiatal, aki ne töltene el órákat az interneten. Ennek tudatában a július közepén megjelenő augusztusi lapszámtól a webdesignra emlékeztető tördelés, illetve több, olvasók által írt tartalom jellemzi a lapot. Dedikált rovatokkal, VIP-tagsággal ösztönözzük az olvasókat aktív részvételre. A lap hasábjain megjelenik az olvasók véleménye, pályázatot írunk ki részükre, ezzel is belevonva őket a szerkesztés folyamatába – mondta Illés Csaba, a Teen Network (Bravo Girl, BRAVO, IM) és a hot! főszerkesztője.

Az IM megújulását több csatornán is kommunikálják: TV- és rádiós szpotok, sajtóhirdetések és online megjelenések alkotják a médiakampányt. A kampányt a Ringier házon belül készítette, a médiavásárlást az mm&v Médiaügynökség végezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik