Üzleti tippek

Amatőrökre épít az RTL Klub szuperprodukciója

A magát piacvezetőnek nevező tévécsatorna tanult a korábbi műsorokból: ősszel induló tehetségkutató műsora nem csak táncosokat vagy énekeseket keres.

Bármit megmutathatsz, amiben jó vagy – így reklámozza az RTL Klub az őszi műsorstruktúra legnagyobb durranásaként beharangozott tehetségkutató verseny.


A Csillag születik című versenyben nem lesznek kategóriák – tudtuk meg a csatorna sajtótájékoztatóján. Így a versenyzők zenélhetnek, énekelhetnek, táncolhatnak, előadhatnak humoros jelenetet éppúgy, mint akrobata-mutatványokat. Indulni lehet egyéniben és csapatban is, és még korhatár sem köti az indulókat.

A válogatás június 16-án kezdődik, és egy héten át tart hét magyarországi városban (Budapest, Pécsett, Győrött, zalaegerszegen, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon), valamint Kassán, Újvidéken, Beregszászon és Marosvásárhelyen is.

Hosszú évek óta nem volt az országot megmozgató, műfaji kötöttségek nélküli tehetségkutató verseny – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, majd hozzátette: ha sikerül, akkor a műsor nemcsak a nyertesek, hanem több résztvevőjének a karrierjét is elindítja. Gondoljunk például Gálvölgyi Jánosra vagy Kern Andrásra.

A versenyzők fölött négytagú zsűri mond ítéletet, de a jól bevált üzleti modell alapján a nézők is szavazhatnak majd SMS-ben. Az ősszel adásba kerülő műsor házigazdája Stohl András és Ördög Nóra lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik