Üzleti tippek

Oroszországba tart a SkyEurope

Az orosz piacra tart a társaság, többek között ezért változik a SkyEurope Holding AG operatív vezetése.

A SkyEurope Csoport megalakulása óta az alapító, Christian Mandl töltötte be a vezérigazgatói pozíciót mind a tőzsdén jegyzett oszták holding cégben, mind pedig a szlovák központú leányvállalatban. Christian Mandl továbbra is ellátja az elnök-vezérigazgatói posztot a SkyEurope Holding AG-ben, azonban annak érdekében, hogy a stratégiai üzletfejlesztésre jobban tudjon összpontosítani, átadja a napi vezetői tevékenységet a szlovák központú leányvállalatban a jelenlegi vezérigazgató-helyettesnek Jason Bitternek, aki a SkyEurope Airlines vezérigazgatója lesz létrehozására – tudatta lapunkkal a légitársaság.

Az operatív vezetői poszt átadásával Christian Mandl hatékonyabban tud majd fókuszálni a SkyEurope stratégiai terveire, különösen az orosz piacra történő belépésre, és egy a csoporton belüli repülőgép lízing cég.

A változást kommentálva Christian Mandl elmondta: “Az egy természetes folyamat, hogy egy cégvezető egy idő után a napi üzletvezetést átadja egy profi csapatnak és a stratégiai üzletfejlesztésre koncentrál.”

Üzemeltetési vezérigazgató-helyettesként Jason Bitternek vezette be a Chronos programot, mellyel a SkyEurope járatainak pontos üzemeltetéséért felel. bilitásra koncentrálunk.”

2007. júniustól a SkyEurope Holding AG vezetősége Christian Mandl elnök-vezérigazgató; Nick Manoudakis pénzügyi vezérigazgató-helyettes és Jason Bitter üzemeltetési vezérigazgató-helyettesből áll.

A SkyEurope Airlines vezetőségi tagja Jason Bitter vezérigazgató és üzemeltetési vezérigazgató-helyettes; Nick Manoudakis pénzügyi; Karim Makhlouf kereskedelmi és Klaus Niedl humánerőforrás vezérigazgató-helyettes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik