Üzleti tippek

Caramel lett az év énekese

A Bravo Otto díjkiosztó gálán díjat kapott a Hooligans és a No thanx is.

Az egybegyűltek lelkesen fogadták az év felfedezettjeként ünnepelt No thanx fiúzenekart. A díjátadón meghatottan vette át az év énekesnője díjat Lola, aki nem számított rá, hogy idén is kitünteti a közönség – áll a Bravót is kiadó Ringier által jegyzett közleményben. Caramelt az év énekeseként ünnepelhették a rajongók. Rúzsa Magdi is nagy örömmel köszöntötte élete első videoklipjének elismerését, az indiánszobrot.

Az év legjobb együttese kategóriában a Hooligans nyert, a díjat Steiner Kristóf, a Viva tv műsorvezetője adta át. Az év legjobb albuma a Tankcsapda – Mindenki vár valamit című lemeze lett, a díjat Illés Csaba, a Bravo főszerkesztője és Titkó Zsuzsa, a Ringier Kiadó munkatársa adta át.

Az év énekesnője Lola lett, neki a Bravo Otto szobrot Rácz Gergő adta át. Az év énekese díjat Caramel nyerte, a díjat Rúzsa Magdi nyújtotta át a meghatott nyertesnek. Az év videoklipje Rúzsa Magdi: Aprócska blues című felvétele lett, a díjat Puskás Peti és Walch Ottó, a West End marketingigazgatója adtak át. Az év felfedezettje a No thanx lett, a díjat Szabó Eszter adta át.

A Bravo ifjúsági magazin immár 15 éve osztja ki minden évben az Otto-díjat, amelyet az olvasók szavazatai alapján osztanak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik