Üzleti tippek

Enciklopédiát kapnak a Metro olvasói

Második alkalommal jelenik meg könyvsorozat a Kossuth Kiadó és a Metro hírújság közös gondozásában. A Magyar Próza Klasszikusai után ezúttal a történelem korszakait, a világ és a magyar történelem fontosabb eseményeit foglalja össze a közös kiadású könyvsorozat.

A Világtörténelmi Enciklopédia kötetei képtárak, múzeumok, régészeti feltárások kincseit mutatja be.

A 16 részes történelmi sorozat első része, az Őstörténet és a korai civilizációk április 12-én jelent meg 299 Ft-os bevezető áron. A további kötetek április 19-től kéthetente jelennek. A sorozat egy-egy darabja az országos terjesztésnek köszönhetően több mint 2000 árusító helyen, a Lapker hálózat üzleteiben és a kiadó vevőszolgálatánál kapható a megjelenéstől számított 11 napig.

A Magyar Próza Klasszikusai szeptember végéig lesz kapható, míg a most indult Világtörténelmi Enciklopédia köteteit november végéig vásárolhatják meg az olvasók, amelyet 6000 színes képpel és térképpel gazdagítottak a szerzők. A sorozat eredeti verzióját a spanyol Sol 90 kiadó indította útjára 2002-ben, és azóta számos országban adaptálták.

A Kossuth Kiadó és a Metro hírújság 2006 szeptemberében indította útjára első közös vállalkozását, Metro Könyvtár néven. Magyarországon először a Kossuth Kiadó indított kizárólag hírlapárus, illetve előfizetéses konstrukcióban szépirodalmi könyvsorozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik