Üzleti tippek

Bánó András új hírmagazint indított

A Horizont regionális hírmagazin első száma március 28-án jelent meg a Zsámbéki-medencében és annak vonzáskörzetében.

A 16 oldalas kiadvány térségpolitikai, gazdasági, társadalmi, közéleti és kulturális témákat feldolgozó, havi rendszerességgel megjelenő, ingyenes magazinként pozicionálja magát a hazai, regionális lappiacon.

Bánó András főszerkesztő szerint „a lap célja, hogy összefogja a térség lakosságát, településeit, erősítse a régiós gondolkodást, és nélkülözhetetlen információforrás legyen. Törekszünk arra, hogy – távolságot tartva a politikai pártoktól és irányzatoktól – a térség településeit érintő kérdések kapjanak helyet a lap hasábjain.”

A kommunikációs és médiaszakemberek által alapított kiadó stratégiája szerint az újság hiánypótló szerepet tölt be a régióban, mert jelenleg nincsen a Zsámbéki-medence településeit és annak vonzáskörzetét átfogó, regionális, nyomtatott, vagy online sajtóorgánum. A lap közel 20 ezer háztartást, csaknem 60 ezer főt ér el a Budapesttől 15 km-re fekvő térségben.

A budapesti és helyi újságírói gárdával szorosan együttműködő nyomtatott magazin kiegészült egy internetes portállal, amely fórumai révén interaktív felületet biztosít a térségben élők számára, hozzájárulva egy regionális közösség kialakulásához.

A kiadó sajtóközleménye ezzel kapcsolatban így fogalmaz: a cég nem titkolt szándéka, hogy a www.horizontonline.hu a jövőben a Zsámbéki-medence mérvadó hírportáljává váljon, naprakész információkat szolgáltatva rendszeres látogatóinak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik