Üzleti tippek

Hazai siker, nemzetközi karrier

A magyar eredmények elismeréseként regionális vezetővé nevezték ki a McDonald’s marketingvezetőjét.

A McDonald’s Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatója 2007 márciusától a vállalatcsoport nyugati régiójának marketing és kommunikációs igazgatójaként folytatja munkáját. A gyorskiszolgáló étteremhálózat nyolc országának (Németország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Magyarország) marketingkommunikációs feladatait a budapesti irodából koordinálja majd James Woodbridge. Kinevezése 16 éves értékesítői és marketing tapasztalata mellett a Magyarországon elért kiemelkedő eredmények elismerése.

James Woodbridge 2001-ben csatlakozott a McDonald’s Új-Zélandhoz, ahol marketing menedzserként dolgozott. 2005-ben innen hívták át a McDonald’s Magyarország marketing és kommunikációs igazgatói pozíciójába. Felelősségi köre a marketinget, a kommunikációt, az üzletfejlesztést, valamint a választék kialakítását foglalta magában.
Új, több országra kiterjedő marketing és kommunikációs igazgatói pozíciójában a régió stratégiai irányainak kialakításán dolgozik, valamint az országos marketing igazgatók munkáját támogatja. A magyarországi marketing és kommunikációs igazgatói pozíciót várhatóan májustól veszi át egy hazai szakember, addig Woodbridge a korábbi posztjához kapcsolódó feladatokat is ellátja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik