Üzleti tippek

Európai kiválóság lett a magyar cég

European Seal of E-Excellence díjat nyert az Arcus Interactive Group.

Ötödik éve osztják ki a vezető elektronikus kereskedelmi és tartalomszolgáltató szövetségek díját, a European Seal of E-Excellence kitüntetést, amelynek az Arcus Interactive Group az ezüst fokozatát nyerte el. A világ legnagyobb ICT vására, a CeBIT nyitó eseményeként az innováció-marketing kiemelkedő teljesítményeit díjazza a Europen Multimedia Associations’ Convention (EMMAC).

Európa vezető multimédia-szövetséginek közös díját kiemelkedő ICT és digitális média cégeknek osztják ki. Idén az Arcus Interactive Group mellett olyan cégek nyerték a kitüntetést, mint a Nokia Scandinavia, a 24/7 Real Media amerikai interaktív marketingügynökség, a berlini központú Zanox, vagy a hat országban vezető hostingcég, a Strato. A brüsszeli központú European Multimedia Forum idén 13 ország 42 cégét tüntette ki a Seal of E-Excellence díjjal. Az Arcus Interactive Group a kitüntetés ezüst fokozatát nyerte.

Az európai multimédiaszövetségek elnökeiből álló zsűri az ICT és digitálismédia-szektor legsikeresebb cégeinek ítéli oda a díjakat, hogy az innováció és a marketing kapcsolatának szerepére hívja fel ezzel a figyelmet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik