Üzleti tippek

Adományozókat keres a túró rudi

A Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány összefogott a Pöttyös Túró Rudival.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány professzionális előadóművészei heti rendszerességű bohócdoktori viziteik alkalmával több ezer beteg gyermeket látogatnak meg a kórházak gyermekgyógyászati osztályain. A bohócok kórházi szereplése pozitív hatással van a gyermekek állapotára, hiszen a bohócdoktorok segítségével megszabadulhatnak szorongásaiktól, és ez kulcsfontosságú szerepet tölt be a gyógyulás során.

Eddig összesen 6 budapesti és 4 vidéki kórházban vizitelnek a bohócdoktorok. A Pöttyös segítségével azonban 2007-től a Soproni kórház gyermekosztályán is beindulhat a heti „rendelés.”
A Pöttyös az anyagi támogatáson túl minden aktivitást igyekszik felhasználni arra, hogy az alapítvány munkáját népszerűsítse, újabb adományozókat találjon, vagy tovább sokszorozza a meglevő támogatásokat – tájékoztatta lapunkat a társaság.

„A bohócok piros orra és a Pöttyös túrórudi piros pöttyei ezentúl nemcsak asszociációs szinten, de a gyakorlatban tevékenyen is összekapcsolódnak” – nyilatkozta Sipos Judit, a Friesland Pöttyös üzletág vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik