Üzleti tippek

A kicsiket akarja az MLE

A Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) február 28-án tartotta éves közgyűlését. A közgyűlés megvitatta az elnökség éves jelentését, a 2006. évi zárszámadást, valamint a 2007. évi költségvetési előirányzatot és elfogadta azt.

Az MLE két éve azt a stratégiai célt tűzte maga elé, hogy nagyobb súlyú, befolyásos, erős érdekérvényesítő képességgel rendelkező, számos, de a kölcsönös érdekek mentén együttműködő taggal, kifelé egységes szolgáltató szervezetté váljon. Az elmúlt időszak jól tükrözi, hogy az egyesület komoly lépéseket tett ennek érdekében, és ma már elmondható, hogy a kitűzött célt elérte: van olvasásranevelési program (HÍD, Séta, Ladik), jelentős részvétellel workshopok, konferenciák, van PRESSZ/SZÓ olvasósátor a Sziget Fesztiválon, és idén megrendezésre kerül a Sajtófesztivál – tudatta szerkesztőségünkkel az egyesület.

A cél újabb szolgáltatások felkínálása a tagságnak, illetve a tagság bővítése: a kisebb kiadók bevonása az MLE körébe, ami jelentősen hozzájárulna, hogy a kiadói piac átláthatóbb legyen.

A közgyűlés a rendes évi tisztújítás keretében Kázmér Juditot, a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. stratégiai ügyvezető igazgatóját választotta elnökének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik