Üzleti tippek

Jánosi Péter villámkarrierje

Március 1-jétől Jánosi Péter tölti be a Sanoma Budapest Zrt. magazinhirdetési-igazgatói pozícióját. A szakember korábban értékesítési termékmenedzserként dolgozott a médiavállalat kereskedelmi igazgatóságán.

Új pozíciójában Jánosi Péter a Sanoma Budapest magazinportfoliójának hirdetési árbevételeinek maximalizálásáért, a cég hirdetési piaci pozíciójának továbberősítéséért és az értékesítői munka szakmai irányításáért lesz felelős.

Jánosi 2005 decemberében csatlakozott a Sanoma Budapesthez értékesítési termékmenedzserként, amely pozíciójában a Story magazin és annak különszámai, a Best magazin, a Színes RTV, az RTV Műsormagazin, a VIP, a Barátok Közt Magazin, valamint a Füles rejtvényújság hirdetési árbevételének alakulásáért felelt. Jánosi Péter kinevezéséhez hozzájárult koncepciózus gondolkodása, eddigi teljesítménye, széles kapcsolatrendszere.

János Péter a közgazdasági diplomájának megszerzése után a Hungexpo Reklámügynökségnél dolgozott, majd az RMB Hungary Multimédia Kft.-nél termékmenedzseri, azt követően pedig a non-tv értékesítési vezetői pozíciót töltötte be. Ezután csatlakozott a Sanomához.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik