Üzleti tippek

Miami helyszínelők az RTL Klubon

A Helyszínelők krimi-sorozat 2006-ban, a Reuters jelentése szerint "a legnézettebb amerikai sorozat volt a világon", hiszen átlagosan harmincmillió ember nézte meg az egyes epizódokat.

A producer a korábban már bevált helyszínelő csapathoz hasonlóan új gárdát indított a már sikerrel futó sorozat mellett Miami helyszínelők címen, a főszereplő, Horatio Caine (David Caruso) vezetésével, aki Gil Grissommal (William L. Petersen), a Las Vegas-i csoport főnökével ellentétben, egészen más módszerekkel ér el kiváló eredményeket.

Az új helyszínelő egység a világ ötödik legnézettebb sorozata mind a mai napig. Majd Bruckheimer újabb két év elteltével történetét tovább szőtte egészen New Yorkig, a bűn fellegváráig, ahol a bűnözés legalább olyan sokrétű, mint maga a metropolisz (New York-i helyszínelők).

A Miami helyszínelők A helyszínelők speciális változata. Akárcsak az eredeti, a Miami szintén olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk ismeretlen az átlagember számára.

A sorozatot az RTL Klub először február 28-án vetíti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik