Üzleti tippek

Ötleteket vár a BKV

A BKV e-mailben várja a megújítással kapcsolatos ötleteket.

Miután a cég nemrég kinevezett vezérigazgatója, Antal Attila kommunikációs igazgatót nevezett ki Regőczi Miklós személyében, a társaság – óvatosan haladva – megújítja a honlapját. A vezérigazgató kinevezésekor “új BKV-t” ígért.

Mondja meg nekik!

A BKV cikkünkkel kapcsolatban hangsúlyozta: eddig is várták az utasok észrevételeit, mind e-mailben (bkvrt@bkv.hu), mind pedig az ügyfélszolgálaton (461-6688) keresztül.

Aba Botond múlt év végi leváltásakor a BKV tulajdonosa, a Fővárosi Önkormányzat kifejezetten kérte a cég kommunikációs stratégiájának megújítását. (Egyes hírek szerint Demszky a gyors vezércserével meg akarta akadályozni Abát abban, hogy kárt okozzon a cégnek.) Ennek lehet eredménye az új igazgató kinevezése, miközben a sajtóiroda eddigi vezetője, Schimmer Erzsébet továbbra is ellátja feladatát.


Korábban a BKV – kommunikációja dinamizálása érdekében – kinevezett egy szóvivőt Szász Tamás személyében. Az ifjú szakember azonban alig pár hétig maradt pozíciójában, miután főnökei kifogásolták, hogy egy közleményt nem egyeztetett feletteseivel. Az inkriminált közleményben Szász a Fővárosi Közgyűlés egyik meglehetősen kritikus ellenzéki képviselőjére tett megjegyzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik