Üzleti tippek

Honlap a békés többségnek

A Carnation készítette a békés többség microsite-ot a Szeretem Magyarországot Klub (SZMO) számára, ahol az alapítvány által szervezett képeslapakció keretében beküldött képeslapok jelennek meg.

A Szeretem Magyarországot Klub kezdeményezése, hogy bárki, aki elutasítja az erőszakot, és úgy érzi, hogy szeretne tenni valamit a béke érdekében, küldjön egy képeslapot, jelezve, hogy a békés többséghez tartozik.

A kezdeményezést támogató microsite-on megtekinthetőek az SZMO klub tagjai által beküldött üzenetek, valamint a beérkezett képeslapok. A látogatók egy látványos navigációs elem segítségével barangolhatnak a képeslapok között és nézegethetik az azokon megjelenő személyes üzeneteket, rajzokat, képeket.

A klub címére folyamatosan érkező képeslapokat egy adminisztrációs felületen keresztül töltik fel a site-ra. Az eddig beérkezett képeslapok számát egy számláló mutatja.

A honlapok fejlesztésével is foglalkozó Carnation a site-ot karácsonyi jótékonyságként, ingyen készítette az egyesület számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik