Üzleti tippek

Felmondott a Magyar Hírlap belföldi rovata

Távozik a Magyar Hírlaptól Varga Gergely, a lap Belföld rovatának vezetője. Rajat kívül négy másik húzónév is felmondott.

Felmondott a napilapnál Varga Gergely, aki évek óta vezette a Magyar Hírlap belföld szerkesztőségét. A héten a rovat négy másik munkatársa is bejelentete távozását: Munkácsy Márton, Joó Hajnalka, Kiss Gábor és Rovó Attila. Ők még egy hétig dolgoznak a lapnak. Varga Gergelynek december elseje az utolsó munkanapja.

A rovatvezető az MTI-nek annyit közölt, közös megegyezéssel szűnik meg munkaviszonya; nem kívánta kommentálni azt az információt, hogy előzőleg azt közölte vele a vezetés, hogy visszaminősítik újságírónak.

A FigyelőNet szerkesztőségi forrása megerősítette, hogy Varga Gergelyt a Reform című hetilap főszerkesztő-helyettese, Kiss L. György váltja a poszton.

Gazsó L. Ferencet november közepei kinevezése óta – amikor Széles Gábor tulajdonos kirúgta Szombathy Pál főszerkesztőt és két vezető publicistáját is – távozott két főszerkesztő-helyettes, valamint több vezető munkatárs is. Az ezt követően elinduló felmondási hullám a FigyelőNet információi szerint valószínűleg még nem ért véget. A gyakorlott szerkesztők jelentős része már távozott, elsősorban a fiatal, 20-as, 30-as korosztályból. Helyükre idősebbek, 50-60 év körüli nagy öregek jönnek, elsősorban jobboldali beállítottságú sajtóorgánumoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik