Üzleti tippek

Stratégiai együttműködés a HarmoNet és az [origo] között

Megújult külsővel, felépítéssel és jelentkezett péntek 13-án a HarmoNet, amely ez alkalomból bejelentette: stratégiai együttműködésre lépett Magyarország legnépszerűbb portáljával, az [origo]-val. Az oldalak a jövőben közös tartalommal is jelentkeznek.

„A női portálpiac folyamatos átalakulásából és dinamikus fejlődéséből a [origo] Női Lapozója is kiveszi a részét – mondta Pataky Krisztina, az [origo] Női Lapozó rovatának vezető szerkesztője. Bár a teljes tartalmi és formai megújulásunk még várat magára, ezt előkészítendő, az elmúlt fél év során igyekeztünk olyan témákkal foglalkozni a rovatban, amelyek több – és nem feltétlenül csak női – netező érdeklődésére számot tarthat – tette hozzá, majd leszögezte: az irány vélhetően jó, hiszen a rovat egyedi látogatóinak száma, az említett időszakban minden nap harmincezer fölött volt. (A FigyelőNetet is kiadó Sanoma női portáljára, a Nők Lapja Caféra naponta 160-180 ezren látogatnak.)

Az együttműködéssel és a megújulással egy időben két új, különleges rovat indult el az oldalon. A PaDöDö népszerűnek ígérkező kérdezz-felelek rovata a Dödörgő, ahol Falusi Mariann és Lang Györgyi várja hétről hétre a HarmoNet olvasóinak kérdéseit, melyeket egy-egy cikkben válaszolnak meg.

A Net Tanoda címet kapta az az online tanácsadói rovat, amely elsősorban a laikusoknak, a kezdő netezőknek, a műszaki dolgokhoz kevésbé értő nőknek és férfiaknak nyújt eligazodást a hazai hálószemeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik