Üzleti tippek

Új online hirdetési igazgató a Sanoma Budapestnél

Október 1-jétől Nagygyörgy Miklós látja el a Sanoma Budapest online hirdetési igazgatói teendőit.

Nagygyörgy Miklós, aki jelenleg a Sanoma Budapest online portfóliójába tartozó Profession.hu és Jobmonitor.hu állásportálok értékesítési vezetője, új kinevezése mellett továbbra is ellátja korábbi feladatkörét – tudatta szerkesztőségünkkel a kiadó.

Nagygyörgy Miklós egy évvel ezelőtt került a Sanoma Budapest Zrt.-hez, amikor a kiadó 2005. október 3-án megvásárolta a Profession.hu és a Jobmonitor.hu állásportálokat.

Pályafutását a Winterthur Biztosító Rt.-nél pénzügyi tanácsadóként kezdte, majd 2001-től a HPS BTL ügynökség account managere lett. Ezt követően 2003-tól a Profession.hu és Jobmonitor.hu oldalakat működtető e-Ventures HR és Internet Technológiai Kft. értékesítési igazgatója.

Az elmúlt években a két állásportál Nagygyörgy Miklós irányítása alatt jelentős eredményeket ért el. Piaci részesedése 15 százalékról 75 százalékra nőtt, a hirdetői árbevétel és az álláskeresők számának tekintetében egyaránt kimagasló növekedést produkált.

Nagygyörgy Miklós online hirdetési igazgatóként a kiadó online termékei értékesítésének koordinálásáért lesz felelős. A Sanoma Budapest jelenleg 8 portál tulajdonosa. A kiadó legsikeresebb online site-ja a Startlap, amely a leglátogatottabb magyar horizontális portál. A kiadó működteti többek között a legsikeresebb női site-ot, a Nők Lapja Cafét, az egyik leglátogatottabb üzleti site-ot, a FigyelőNetet (fn.hu), valamint a Vezess.hu weboldalt is.

Jelenleg a Sanoma Budapest a legnagyobb tartalomszolgáltató Magyarországon.

Nagygyörgy Miklós tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem integráció gazdaságtan főszakirányán végezte.

Korábban az online hirdetési igazgatói pozíciót Kádas Gergely látta el, aki szeptember közepén távozott az online értékesítés éléről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik