Üzleti tippek

Új PR-menedzser a Suzukinál

A Magyar Suzuki Zrt. PR menedzseri teendőit szeptember 15-től Ruska Viktória látja el. Feladatai közé tartozik a vállalaton belüli kommunikáció, valamint a vállalat külső sajtókapcsolatainak kezelése, a termékkommunikációt kivéve, amelyért továbbra is Tihanyi Tamás PR és marketingvezető felel.

Ruska Viktória a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett diplomát, majd az Egyesült Államokban, az Edinboro University of Pennsylvanián tömegkommunikáció és Public Relations szakirányon folytatott tanulmányokat – tudatta a cég szerkesztőségünkkel.

Pályafutását 1991-ben gyakornokként kezdte az HBO magyar lányvállalatánál a marketing osztályon, később a műsorszerkesztésen a filmek havi és éves tervezését segítette 6 éven keresztül.

Szakmai pályafutását a Vision Communications PR ügynökségnél kezdte, ahol az EADS Telecom – a digitális rádiókommunikációs tendert nyert vállalat – sajtókapcsolatait kezelte, valamint a Waberer Csoport kommunikációjában, és minisztériumi projektekben működött közre. A T-Mobile Magyarországnál marketing területen tevékenykedett, jelenlegi pozíciójába pedig a Tesco Globál Áruházak Zrt-től érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik