Üzleti tippek

RTL: több bunyó, kevesebb Vágó

Már ismert sorozatok mellett új szériákkal erősít az RTL Klub – hangzott el a kereskedelmi csatorna őszi struktúráját bemutató sajtótájékoztatón.

A napokban újraindulnak a nyári szünet után a saját gyártású műsorok, megint lesz egyebek mellett Balázs show, Barátok közt, Heti hetes és Kész átverés; már megállapodtak Győzikével az ő főszereplésével készülő műsor folytatásáról, de ismét találkozhatnak a nézők a Legyen Ön is milliomos című műsorral is – jelentette be Kolosi Péter programigazgató.

„Kedden, szerdán és pénteken a sorozatoké a képernyő” – mondta, megemlítve, hogy a Lost – Eltűntek mellé Odaát címmel újabb misztikus szériát sugároznak, de több új indítás mellett a Vészhelyzet is visszatér a képernyőre.

Továbbra is lesz profi ökölvívás, közvetítik a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzéseit, valamint – élőben – a Forma–1 versenyeit, lesz Bundesliga- és ralivilágbajnokság-összefoglaló is, tette hozzá. Műsorra tűznek olyan, az RTL Klubbal koprodukcióban készült magyar játékfilmeket is, mint a Csak szex és más semmi vagy a Le a fejjel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik