Üzleti tippek

Fogyókúrás portált indított a Sanoma Budapest

WellnessCafe néven új internetes portált indított a Sanoma Budapest. Az új site személyre szabott, ingyenes fogyókúra- és életmód-tanácsadást kínál az érdeklődőknek.

A WellnessCafe az első számú hazai fogyókúrás site, amely felöleli a diéta, a táplálkozás, a mozgás, a testépítés, a rekreáció, a stresszoldás, a lélekápolás és a wellness tematikáját – áll a lapunkat is kiadó Sanoma közleményében.

A portál elsősorban azokhoz szól, akik még a fogyókúrázás elején tartanak, és szeretnék kihasználni az interaktivitás nyújtotta lehetőségeket. Így a látogatók online naplót vezethetnek, amelyben grafikonok segítségével figyelhetik, hogyan fogynak, összeállíthatják az ízlésüknek legmegfelelőbb diétatervet. A terv alapján a portál bevásárlólistát állít össze. Ugyancsak az online napló részeként az oldalra látogatók blogot vezethetnek, elmenthetik kedvenc receptjeiket, írásaikat.

A WellnessCafe a diétázók közösségét Fórumban fogja össze, ahol a fogyókúrázók megoszthatják egymással diétás élményeiket, bátorítást kaphatnak és adhatnak sorstársaiknak a fogyókúra alatt.

A szolgáltatások között találhatók még különféle testi és lelki fittséget mérő kalkulátorok – többek közt testtömegindex-kalkulátor, GI-, energialeadás-kalkulátor –, tesztek, valamint a Tudás-tár lexikon is, mely a wellness világával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza.

Az oldal a Wellness magazin aktuális cikkeit is tartalmazza.

A folyamatosan frissülő, megújuló oldal tudásbázisát edzők, dietetikusok, pszichológusok, táplálkozási szaktanácsadók készítik. Ők egyénre szabott edzéstervet, étrendet állítanak össze, és aktívan segítik azokat, akik az egészséges életmódra törekszenek. A saját étrend összeállításában pedig a portál receptgyűjteménye is segít.


A Sanoma Budapest jelenleg hét különböző portált üzemeltet, a cég pedig – magazinjaival és hetilapjaival együtt – mintegy 20 milliárd forintos éves forgalmat bonyolít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik