Üzleti tippek

Securewave a Raiffeisen Bankban

Még idén eléri a 2500-at a Raiffeisen Bank Rt-nél azoknak a számítógépeknek a száma, ahol az adatkivitelt a Securewave Sanctuary Device Control szoftverrel ellenőrzik.

Az IT és a biztonsági vezetők régi vágya teljesült azzal, hogy a teljes tiltás helyett a munkakörhöz igazodva szabályozhatják, ki írhat adatot floppyra, CD-re, USB kulcsra vagy más külső eszközre. A rendszer a dokumentumok neve mellett akár a teljes kimenő tartalmat is tárolhatja, ezáltal utólag is pontosan visszakereshetők a kiírt adatok.

A Securewave szoftveren alapuló rendszer tervezését, telepítését és bevezetését az Atigris Informatikai Rt. felkészült szakemberei segítették, és azóta is folyamatos támogatást nyújtanak a Raiffeisen Bank Rt részére a biztonságos üzemeltetéshez.

A rendszert Magyarországon egyebek mellett bevezették már a Magyar Nemzeti Bankban, a Pénzügyminisztériumban és a Honvédelmi Minisztérium Beszerzési és Biztonsági Beruházási Hivatalban is.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal. www.atigris.hu

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik