Üzleti tippek

Dupla sebesség, azonos áron – Számlabemutató akció a TVnet-nél

2006. június 1., Budapest – Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a hazai piac egyik legdinamikusabban fejlődő internetszolgáltatója, a TVnet Kft. Az úgynevezett Számlabemutató

Kibővített ügyfélszolgálati háttérrendszerrel, új weboldallal, és áttörő kampánnyal készül a nyárra a TVnet. A június 6-án induló lakossági Számlabemutató akció keretében a szolgáltató változatlan áron, dupla sávszélességet biztosít azok számára, akik – más szolgáltatóhoz tartozó – aktuális havi internetszámlájukat személyesen bemutatják a TVnet központi ügyfélszolgálatán.

A vállalat ez év januárjában adta hírül, hogy lakossági ügyfelei számára is elérhetővé válik a jelenleg legnagyobb sávszélességet adó, ún. TVnet ADSL 3G, szélessávú, korlátlan letöltést biztosító internetszolgáltatásuk. A Számlabemutató akció keretében már az új előfizetők is akár a leggyorsabb TVnet ADSL 3G csomaggal, azaz 6,5 Mbit/sec sebességgel netezhetnek.

„A kampány során elsősorban olyan új ügyfelekre számítunk, akik gyakorlott, tapasztalt internethasználók, és akiknek az ár mellett a szolgáltatás sebessége is különösen mérvadó” – mondta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója.

A nyár első két hónapjában tartó akciója során a TVnet kb. 10%-os ügyfélszám növekedést vár, ezért a folyamatosan bővülő telefonos szolgáltatásain túl új, még átláthatóbb és informatívabb weboldallal, júniustól pedig kétszer akkora területen, megduplázott ügyfélszolgálati létszámmal fogadja (Lehel út. 11. szám alatti) belvárosi ügyfélszolgálati irodáján a hozzájuk ellátogatókat.

###

TVnet Kft. (www.tvnet.hu; www.adsl3g.hu):
A TVnet Kft. 1994 októberében alakult azzal a céllal, hogy a kábeltelevíziós hálózaton keresztül adatátviteli szolgáltatásokat biztosítson. Az Euroexpert 2004 augusztusa óta többségi tulajdonosa a TVnet Kft.-nek, amely a hazai internetes piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Az új tulajdonos által végrehajtott célirányos átszervezésének köszönhetően, alig több mint egy évvel az átalakítás után a TVnet megháromszorozta előfizetőinek számát, duplájára növelte árbevételét, illetve jelentősen növelte földrajzi lefedettségét.
A TVnet 1996-ban elsőként indította el Kábelnet szolgáltatását egyéni és üzleti előfizetők számára. A cég szolgáltatásai között az ADSL, az ADSL 3G, a LAN, a TVfon, IP TV és a Kábelnet kiépítés is megtalálható. A TVnet értékesítési munkatársai az ügyfelek különleges igényeire, egyedi ajánlatokat is készítenek. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton magasan képzett kollégák biztosítják a felmerült problémák gyors és szakszerű elhárítását.
A TVnet 2005-ös nettó árbevétele meghaladta az 1 milliárd forintot, ezzel a cég megduplázta előző éves forgalmát. Ügyfeleinek száma is dinamikusan nőtt: 2004-ben 8 534 TVnet előfizető volt, 2005 végére pedig a cég ügyfeleinek száma elérte a 14 800-at.

További információk:
TVnet Kft. B&D ComMedia Kommunikációs Iroda
Katona Phaedra,marketing igazgató Béres Anikó,ügyvezető igazgató
tel.: 999-45-68; 30/406-01-44 tel.: 201-2512
e-mail: phaedra.katona@tvnet.hu e-mail: aniko.beres@commedia.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik