Üzleti tippek

AZ ORCO ÉS A THEOLIA EGYESÍTIK ERŐIKET KELET-EURÓPÁBAN

Az Orco Property Group, Közép-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztője, amely a napokban vezeti be új arculatát, valamint a megújuló energiaforrás alapú elektromosáram-termelő európai vállalat, a THEOLIA, egyesítik erőiket.

A cseh székhelyű „T-O Green Europe” megújuló energiaforrásokon (szél, nap, vagy biomassza) alapuló erőműveket fog tervezni, építeni és igazgatni Közép-Európában. A „T-O Green Europe” ezen kívül az Orco ingatlanprojektjeinek energetikai hatékonyságának fejlesztésére koncentrál, amelyekhez az Orco biztosítja a régióval kapcsolatos szakértelmét, valamint infrastruktúráját.

A „T-O Green Europe” hasznosítani fogja mind az Orco és a THEOLIA csapatainak egymást kiegészítő jellegét, mind a két partnercég szaktudását és ambícióját.

Az Orco, fejlesztési politikáját mostantól a fenntartható fejlődéshez kívánja igazítani, továbbá a zöld technológiák és a minőségi környezetvédelmi folyamatok alkalmazása felé szeretne elmozdulni.

Köszönhetően európai tapasztalatainak és referenciáinak, a THEOLIA kulcsfontosságú partner a zöld erőművek fejlesztésében és irányításában. Az együttműködés révén a THEOLIA a fejlesztés ütemének gyorsításához felhasználhatja az Orco, valamint csapatainak történelmi jelenlétét a gyors gazdasági növekedést mutató közép-európai térségben.

A közös cél összhangban van a THEOLIA terjeszkedési szándékaival, valamint európai jelenlétével kapcsolatos stratégiájával. Megfelel továbbá az Orco azon törekvéseinek is, hogy projektjeit a fenntartható fejlődést figyelembe véve hajtsa végre.

Az Orco Property Group a napokban vezeti be új arculatát, amelynek tervezője a Křídla and Fusion reklámügynökség. Az arculatfrissítés az új logó bevezetésével kezdődik, amelynek kísérője egy új szlogen is: “Imagine the Possibilities“.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik