Üzleti tippek

Glamour Boutique – már az interneten is elérhető

A Mamut II. bevásárlóközpontban található Glamour Boutique az Alexgraphics Interactive-ot bízta meg a www.glamourboutique.hu címen indult honlapjának elkészítésével.

Az Alexgraphics feladata egy felhasználóbarát, ugyanakkor klasszikus és elegáns megjelenésű honlap megtervezése és elkészítése volt. A koncepció kialakításánál elsődleges szempontként szerepelt az üzlet és a forgalmazott prémium márkák (Lancel, Misaki, Baccarat, St. Dupont stb.) elegáns bemutatása az interneten.

A honlap arculatával tükrözi az üzlet exkluzív jellegét, folyamatosan informálja az érdeklődőket a forgalmazott márkákkal kapcsolatos hírekről, újdonságokról, akciókról és ízelítőt nyújt az üzlet választékából is. Eleganciájával és visszafogott dinamizmusával az érdeklődőket arra sarkalja, hogy a honlap áttekintése után személyesen is felkeressék az üzletet.

A honlap természetesen lehetőséget kínál, hogy az ékszerek, divat kiegészítők világa iránt érdeklődők feliratkozhassanak a Glamour
Boutique hírlevelére, így első kézből kaphatnak információkat, érdekes híreket a témához kapcsolódóan.

A honlap megformálását és folyamatos, zökkenőmentes frissíthetőségét az Alexgraphics által fejlesztett tartalommenedzsment tette, teszi lehetővé. Az átlátható és könnyen kezelhető szerkesztőségi rendszer segítségével a honlap teljes tartalma internet kapcsolat segítségével
helytől és időtől függetlenül, egyszerűen, gyorsan változtatható. A felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően a változtatások végrehajtása nem igényel speciális programozói ismereteket.

www.glamourboutique.hu
www.alexgraphics.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik