Üzleti tippek

Jelentkezett a Magyar Nemzet főszerkesztője

admin
admin

2006. 05. 11. 11:23

Maga jelentkezett csütörtök reggel a bíróságon a Magyar Nemzet főszerkesztője, aki ellen szerdán országos személyi körözés indult, miután nem jelent meg annak a rágalmazási pernek a tárgyalásán, amit Demszky Gábor főpolgármester indított ellene – írja az origo.

Mivel a rendőrség még nem kapta meg az országos körözésről szóló iratot, a főszerkesztő pedig önként jelentkezett, valószínűleg a körözési nyilvántartásba sem fog bekerülni. Liszkay Gábor ugyanis csütörtök reggel megjelent a bíróságon, akinek országos körözését szerdán rendelte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Magyar Nemzet főszerkesztője az origo információi szerint ügyvédje jelenlétében átvette az új idézést, megadta tartózkodási helyét, és kérte, hogy a bíróság vonja vissza a körözést.

A főszerkesztő ellen azért rendelték el a körözést, mert nem jelent meg annak a rágalmazási pernek a tárgyalásán, amelyet Demszky Gábor főpolgármester indított a főszerkesztő és két munkatársa ellen a horvátországi nyaralójáról megjelentetett cikkek miatt.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.