Üzleti tippek

Az Avaya ezentúl a kicsikre is koncentrál

Az Avaya nemrég jelentette be, hogy üzleti kommunikációs rendszereit immáron a kis- és középvállalkozásoknak is elérhetővé kívánja tenni. Ennek gyakorlati megvalósításához is hozzálátott, ennek érdekében viszonteladói partnereinek számát az RRC bevonásával is szélesíti.

Az Avaya a meglévő disztribúciós hálózatához olyan széles körű tapasztalatokkal is rendelkező partnert keresett, amely eredményesen tudja értékesíteni a kis- és középvállalati megoldásait. Ezeknek a megoldásoknak a bevezetésénél részben klasszikus alközponti, részben pedig adatkommunikációs, szoftveralkalmazási és integrációs feladatokat is meg kell oldani.

A cég elsősorban az IP Office-termékkörben, valamint a biztonsági és az üzleti vezeték nélküli megoldásokban keresett megbízható és szakértő partnert – világított rá a megállapodás létrejöttének hátterére Virágh Attila, az RRC Enterprise Networking üzletágának vezetője. Az RRC a megállapodás értelmében a termékértékesítés megindításával egy időben elkezdi az Avaya Business Partner Program akkreditációs folyamatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik