Üzleti tippek

Változások a flyerznél

A kétéves flyerz magazinnál tovább folyik a novemberben megkezdett szervezeti átalakítás.

Az elmúlt időszak eredményeinek további növelése érdekében május 1-től három új kollegával bővül a flyerz értékesítési és promóciós csapata. A most létrehozott új pozíciókban Keller-Kiss Judit kereskedelmi igazgatóként, Sasváry Zoltán kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként, valamint Jakab Anita promóciós vezetőként tevékenykedik a flyerz magazinnál.

Mindhárom munkatárs a rádiós piacról érkezett. Keller-Kiss Judit az elmúlt 8 évben a Danubius Rádió vezető ügyfélkapcsolati menedzsereként dolgozott, Sasváry Zoltán a ROXY, a Danubius és a Rádió1 csapatát erősítette, Jakab Anita a ROXY, a Radio DEEJAY és a Klubrádió után a Herberson Consulting keretein belül a Sztárok Magazin promóciós munkáit látta el – áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben.


Széki Gabriela távozását követően a flyerz magazin főszerkesztői pozícióját Réz György tölti be, a főszerkesztő-helyettes Kisborsó Edit lett. Réz György előzőleg a Sziget szervezőirodánál, míg Kisborsó Edit a Wan2 magazinnál dolgozott. Mindkét kollega a flyerz magazin indulásától munkatársa a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik