Üzleti tippek

Új, ingyenes terjesztésű lap a piacon

Társadalmi felelősségvállalási program keretei között kerül kiadásra a SPORTime Magazin, mely a sportos és egészségtudatos életvitelt hivatott népszerűsíteni.

A Press Trend Lapkiadó Kft. több sportszervezettel karöltve, 2006 tavaszán indítja el újszerű CSR (társadalmi felelősségvállalási) programját, mely során a budapesti és Pest megyei nagyvállalatok támogatását igyekszik megnyerni a társadalmi szabadidősport fejlesztéséhez. A befolyt támogatásokból regionális (budapesti és Pest megyei) médiakampányt kívánnak indítani, hogy felhívják a lakosság figyelmét a gyakori testmozgás fontosságára, valamint az egészségmegőrzésben betöltött kiemelkedő szerepére.

E program részeként kerül 2006 májusától a piacra egy új, SPORTime című ingyenes terjesztésű (96+4 oldalas, prémium minőségű) magazin, mely a sportos és egészségtudatos életvitelt hivatott népszerűsíteni. A kiadó nem titkolt szándéka, hogy középtávon a tömeg-, és szabadidősport iránt érdeklődők körében domináns havi magazinná váljon a SPORTime.

A lap grafikai munkálatait házon belül oldja meg a Press Trend, míg a magazinhoz kapcsolódó weboldal elkészítésére a KreatívART Reklámot kérte fel a kiadó – közölte lapunkkal a KreatívART.

A program és a magazin hirdetésszervezői munkálatait szintén a KreatívART Reklám végzi, aki a magazin tartalmi összeállításában és a program kommunikációjában is szerepet kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik