Üzleti tippek

Tőzsdén az új magyar internettelefon

Az econet.hu Nyrt. internetes leányvállalata elindította alternatív telefonszolgáltatását. Az új Megafone termékek az otthoni felhasználóknak interneten keresztül, üzleti előfizetőknek pedig hagyományos telefonhálózaton biztosítan

Az internetes telefonálás számítógépről a www.megafone.hu oldalról ingyenesen letölthető, magyar fejlesztésű Megafone GoTalk szoftverrel, illetve PC nélkül a weboldalon megvásárolható VoIP telefonkészülékekkel, valamint adapterekkel vehető igénybe. A gyors regisztrációt követően hálózaton belül azonnal ingyen telefonálhatunk, a nyilvános telefonhálózatok eléréséhez bankkártyás vagy átutalásos feltöltés szükséges, melyet követően a felhasználó hagyományos hálózatokból is hívható, saját telefonszámot is kap.

A magyarországi kiemelt körzetek csúcsidőn kívül 3.60, csúcsidőben 5.90 forintért hívhatók, az Amerikai Egyesült Államokba már percenként 4 forintért telefonálhatunk. A Megafone percdíjai nem csak a hazai vezetékes szolgáltatókhoz képest, de a Klip internettelefon percdíjainál is akár 20-60 százalékkal alacsonyabbak.

A Megafone a másodperc-alapon elszámolt percdíjakon kívül semmilyen más költséget nem számít fel, nincsenek ingyenességgel kecsegető „trükkös” havidíjak, nincs hosszú idejű kötelezettségvállalás, nincs sem előfizetési-, sem kapcsolási díj. A felhasználó csak annyit fizet, amennyit telefonál, a hívások időtartama és költsége valós időben, pontosan nyomon követhető a Megafone weboldalán.

Vállalati előfizetők számára: Megafone vezetékes telefon
A Megafone üzleti szolgáltatásával az üzleti előfizetők kezdeményezhetnek az eddiginél olcsóbb hívásokat helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba, ráadásul a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk, mivel a szolgáltatás a már meglévő vezetékes hálózaton keresztül közvetlenül elérhető.

A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell behívószámot vagy előválasztó számot (zöldszám, helyi behívószám) tárcsázni a kívánt telefonszám hívása előtt, csupán felemelni a kagylót és tárcsázni a kívánt célállomást a megszokott módon. A meglévő telefonvonalát az előfizető megtartja, és korábbi vezetékes szolgáltatójával is előfizetői viszonyban marad, azaz az előfizetési díjat a korábbi szolgáltatónak, a hívások percdíjait a Megafone-nak fizeti.

A Megafone üzleti szolgáltatás használata eszközvásárlást vagy telefonközpont programozást sem igényel. Mivel az eredeti infrastruktúrán folyik a szolgáltatás, így a hangminőség ugyanolyan kiváló marad.

Az econet.hu az 500 milliárdos magyar hangpiacból két éven belül mérhető részesedést kíván szerezni, melyből az idei évben több százmilliós, 2007-ben már milliárdos nagyságrendű árbevételre számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik