Üzleti tippek

Lemaradhatunk néhány vb-meccsről

A június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzéséből 54-et az RTL Klub, míg a Sport Klub 18-at sugároz élő adásban, azaz lesznek átfedések.

A Sport Klub az összes találkozót megismétli, ez azonban sokaknak nem vigasz, hiszen egyelőre nem kizárt, hogy a nemrég indult csatorna képviselői nem tudnak megegyezni a UPC-vel. Kökény Tamás az IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a tárgyalások jelenleg is folynak. A cégnek korábban már sikerült megállapodnia a Matávkábellel, a Fibernettel, az Antenna Mikro-val, az Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft-vel és több más kisebb szolgáltatóval. A DigiTV kínálatában is megtalálható a Sport Klub.

A világbajnokság idején a csatornánál minden a fociról szól majd – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója keddi sajtótájékoztatón. A játéknapok után a két csatorna körülbelül félórás összefoglalót ad a legérdekesebb eseményekről. Számos minőségi magazinműsort és felvezető beszélgetéseket láthatnak majd a szurkolók – nyilatkozta a keddi sajtótájékoztatón Héder Barna, az RTL Klub sportosztályának vezetője.

A vb mérkőzéseit Hajdú B. István, Léderer Ákos, Világi Péter és Hethéssy Zoltán (Sport Klub) közvetíti majd, Urbán Flórián és Kovács Kálmán szakkommentálása mellett. A budapesti stúdióban Bozsik Péter szövetségi kapitány, Bicskei Bertalan és Nagy László osztja meg véleményét a nézőkkel. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta: a világbajnokság ideje alatt természetesen nem szenved majd csorbát a Forma-1 sem, hiszen a futamok időpontja nem ütközik a vb-találkozókkal. Az RTL május 30-án kezdi meg a világbajnoki “felkészülést”, amikor magyar idő szerint este kilenctől élőben sugározza az Anglia-Magyarország barátságos mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik