Üzleti tippek

Sportőrültek

Szurkolás és testmozgás közben sem hagynak minket magunkra a márkák.

Világbajnok egerek
29,90 euró

Michaela, Roberta, Alexa, Becky és Francesca már alig várja a foci-világbajnokságot, hogy végre ország-világnak (vagy legalábbis az íróasztal többi „lakosának”) megmutathassák testre tapadó, nemzeti színekbe bújtatott bájaikat. Soha nem volt még ekkora élvezet a kattintás…
www.pat-says-now.com

Milliós hangjegyek
20 ezer dollár

Ez a meglehetősen limitált szériában készülő MP3-lejátszó nem arra való, hogy egy szűk farmerzsebben porosodjon a lakáskulcs és az aprópénz között. A Midland Forma–1-es csapatának tulajdonosa, Alex Shnaider birtokolja az egyetlen ismert példányt. A 18 karátos aranybevonat és a 63 egykarátos gyémánt a hangminőséget talán nem is, de a bokxutcai hódítások összhatékonyságát biztosan javítja.
www.trekstor.de

Toljad neki!
259 euró

Miért kellene a jogosítvány megszerzéséig BMW nélkül szenvedni, ha már egészen kis korban elérhető „ a vezetés élménye”? A BMW a gördeszka sikere után – megirigyelve a Porsche szánkót és a Ferrari bringát – megalkotta saját kétkerekűjét. Ez a bringa együtt nő a gyerekkel, eleinte pedál nélkül, letett lábbal, majd később igazán beletaposva veheti fel a versenyt az utód a szülők BMW-jével.
www.bmw-shop.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik