Üzleti tippek

Idén ünnepli 5. születésnapját a PilisPack Rt

2006. áprilisában ünnepli 5. születésnapját a PilisPack Csomagolástechnikai Rt. Öt évvel ezelőtt az egykori UgrinPack Rt nevet és tulajdonosi szerkezetet váltva kezdte meg piaci működését új névvel és új szemlélettel a PilisPack.

A tulajdonosváltást követően hamarosan új névhez igazodva és új arculatot is kapott a vállalat. Új vevõ központú üzletpolitikai koncepciót tűzött ki maga elé a megújult PilisPack. Az egységes tulajdonosi kör elkötelezte magát a hosszú távu minõségi munka és a folyamatos fejlesztések mellett. Új dinamikus kereskedõ csapat biztosíték a gyors, szakszerû kiszolgálásra. 2002-ben a PilisAPck megszerezte a az SGS, a világ legnagyobb minõségellenõrzõ, vizsgáló és tanúsító szervezete által tanúsított angol United Kingdom Accreditation Services (UKAS) akkreditációjú ISO 9001-2000 minõségbiztosítási minõsítést, mely a gyárban meghonosított szervezési és technológiai korszerûsítések eredménye. A hónapokig tartó audit átfogta a teljes gyártási és ügyviteli folyamatot, a belsõ kommunikációs és szabályzati rendszert, a rendelések fogadásától a készárú kiszállításáig.

A Társaság a 2003-as menedzsment- és tulajdonosváltást és a 2004-es vezérigazgató váltást követően új értékesítési szervezetet alakított ki, amely a tekercses termékek piacán meg tudta őrizni a Társaság elért piaci pozícióit.
Az elmúlt öt év folyamán mind a szemléletváltásnak mind pedig az új szervezeti stratégiájának eredménye igazolni látszik az elkötelezettséget, melyet a vállalat követendőnek tart, mely szerint a piac és avevői kapcsolatok ápolása, a proaktív hozzáállás az adott szakmai vagy piaci kihívásra elengedhetlen a csomagolsátechnika piacán is.

Az általunk gyártott termékek felhasználói, megrendelői, az adott iparág várható fejlődési tendenciáinak ismerete megfelelő információkat jelenthet számunkra is. Ha felmértük és nyomon tudjuk követni, hogy termékeink mely főbb felhasználási területekre kerülnek, akkor a felhasználó iparágak változásai, növekedésük, bővülésük, visszaszorulásuk, hanyatlásuk korai előrejelző rendszerként időben figyelmeztethetnek bennünket vevőink várható rendeléseire, nem ér bennünket sorscsapásként, vagy váratlan, (felkészületlen) meglepetésként rendeléseik változása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik