Üzleti tippek

Szexi, táncos műsor az RTL Klubon

Szombat esti láz címen új műsort indít az RTL Klub sztárokkal és hosszú combokkal.

Az április 22-én induló műsorról Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója lapunknak elmondta, hogy az első félévben – a focivébét leszámítva – ez lesz a csatorna legjelentősebb műsora. Arra nem válaszolt, hogy a műsor költségvetése mekkora.

A műsorban közismert sztárok táncolnak együtt profi táncosokkal, produkciójukat pedig egy négytagú zsűri, valamint a nézők – sms útján – értékelhetik. A fellépők a sorozatban összesen tízféle táncot adnak elő Náray Tamás által tervezett ruhákban. Műsorról-műsorra eggyel kevesebb pár lesz versenyben, ahogy azt az ehhez hasonló versengős műsorokban már bevált szokás.

A nyolc pár abc-szerinti sorrendben: Angyal András Ábrahám Edittel, Bánhidi Petra Czene Attilával (ők a való életben is egy pár alkotnak), Cseh-Szakál Tibor Erdélyi Mónikával, Dudás Tibor Zsédával, Gebei Bálint Horvát Évával, Keleti Andrea Kulka Jánossal, Kósik Viktória Szellő Istvánal, Südi Iringó pedig Hajas Lászlóval lép parkettre. A zsűriben Medveczky Ilona, Pálinkó Lujza, Bőhm György és Zsámboki Marcell foglal helyet. A tíz tánc pedig az angol és a bécsi keringő, a tangó, a quick step, a slowfox, a cha-cha-cha, a rumba, a paso doble és a jive lesz. A két műsorvezető pedig Kapocs Zsóka és Stohl András lesz. A műsor sajtótájékoztatóját egy night clubban tartották, a szervezők és a fellépők pedig kétséget sem hagytak afelől, hogy a nézők egy vérbő műsort láthatnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik