Üzleti tippek

Magyar exportőröket vár Korea

Az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. a koreai Imported Goods Fairre (Importált termékek vására) várja a magyar cégek bemutatkozó anyagait.

Az intézmény idén információs standot üzemeltet több külföldi kiállításon, melyeken kiállítja az érdeklődő magyar cégek ismertető anyagait, kisméretű mintadarabjait, illetve projektek anyagait. A kiállítás 2006.06.01. és 2006.06.04. között kerül megrendezésre. A jelentkezési határidő 2006. április 12.

Az ITD munkatársa tájékoztatja a helyszínen érdeklődőket a cégek tevékenységéről, a projektek jellemzőiről, regisztrálja és továbbítja az érdeklődést. Az ilyen módon való vásári megjelenés a képviselt vállalatok, intézmények számára ingyenes. A kiállítás megcélzott látogatói köre koreai importőrök, nagykereskedők és hipermarketek beszerzői, szervezője a Koreai Importőrök Szövetsége (KOIMA).

A koreai piac iránt érdeklődő magyar exportőröknek az ITDH kétféle megjelenési lehetőséget kínál a kiállításon. Az egyik opció szerint lehetőséget biztosítanak magyar cégeknek a személyes részvételre, koreai piacra szánt termékeik bemutatására és tárgyalások folytatására díjmentesen kiszállítjuk ill. az ITDH standon kiállítjuk a prospektusait, katalógusait.

A kiállítás szervezői elsősorban a következő termékcsoportokban várják a kiállítókat:
– Élelmiszerek, bio élelmiszerek, élelmiszer kiegészítők
– Italok, bor
– Ajándék- és dísztárgyak, iparművészeti cikkek
– Bútorok, lakberendezési cikkek, világítástechnika
– Divat és ékszerek
– Háztartási eszközök, elektronikai cikkek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik