Üzleti tippek

Egyetemista vállalkozókat tüntettek ki

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter átadta az Év hallgatói vállalkozása és az Év hallgató vállalkozója díjakat a Főiskolás és Egyetemista Vállalkozók (FEVOSZ) Bálján.

Az Év hallgatói vállalkozása díjat idén osztották ki először, az elismerést Az első alkalommal kiosztásra kerülő, az EUROMARKNET Kft. érdemelte ki. Az EUROMARKNET Kft., a külföldről származó pont.hu regisztrációk számát tekintve piacvezető, összesen 5 ezer domain nevet tart fent. Az Év hallgató vállalkozója Beck Balázs lett, aki ipari, hidraulikai és pneumatikai eszközökkel foglalkozó vállalkozási tevékenységéért kapta az elismerést.

Benkovics Péter, a Főiskolás és Egyetemista Vállalkozók Országos Szövetségének (FEVOSZ) elnöke elmondta, hogy egyre kevesebb a vállalkozói kedv a főiskolások, egyetemisták körében. A díjak alapításával és a bál évenkénti rendszeressé tételével, valamint a FEVOSZ szakmai érdekvédelmi tevékenységével ezen szeretnének változtatni. Így is szeretnék ösztönözni a hallgatókat a vállalkozói szemlélet elfogadására, vállalkozások indítására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik