Üzleti tippek

Győzike újra az élen

Ismét az élre küzdötte magát az RTL Klub régi-új sztárja: Győzike és családja lett az első a heti nézettségi listán, második helyre szorítva vissza ezzel a táskanyitogatós, igazgató urazós TV2-es műsort az AGB adatai szerint.

Top 7

1. Győzike – RTL Klub
2. Áll az alku – TV2
3. Legyen Ön is Milliomos – RTL Klub
4. Barátok közt – RTL Klub
5. Activity – TV2
6. Fókusz – RTL Klub
7. Híradó – RTL Klub

Vágó István Legyen Ön is milliomosa ismét bronzérmet hozott az RTL Klubnak, sőt visszatérőben van a Barátok közt népszerűsége is, amely az eddigi mellőzöttség után most negyedik a listán. Bár a sorozat népszerűségi indexe az utóbbi időben meglehetősen hullámzónak mondható, a TV2 napi sorozata, a Jóban rosszban a közelébe sem ér, csak a 21. a listán.

Úgy tűnik, a Megasztár, ami korábban a TV2 biztos befutójának számított, továbbra sincs az első tízben, csupán a tizennegyedik volt a nézettségi listán. Az RTL Klubnak viszont a Lost helyett indított Rejtélyek városa okozhatott csalódást, ugyanis csak a 23. helyig tudta felküzdeni magát.

Az első harminc legnézettebb adás között ismét csak a két országos kereskedelmi csatorna műsorai szerepeltek, az első hét között azonban csak két TV2-es szerepelt a héten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik