Üzleti tippek

Új régióigazgató az Epicor Software Hungary Kft. élén

Szücs Orsolya, az új régióigazgató feladata az Epicor magyarországi és ausztriai piaci tevékenységének koordinálása.

Az Epicor Software Hungary Kft. – a középvállalati piac számára fejlesztett Epicor iScala ügyviteli rendszer szállítója – bejelentette, hogy 2006. január közepétől Szücs Orsolya tölti be az Epicor régióigazgatói posztját.
Szücs Orsolya közgazdász végzettségű szakember – emellett MSc in IT Management diplomát, valamint MBA képesítést szerzett a CEU Business Schoolon – 1998. óta dolgozik az Epicor Software Hungary Kft.-nél (jogelődje: Scala ECE Hungary Kft.). A Scalánál korábban hozzá tartozott a teljes magyarországi kereskedelmi tevékenység koordinálása, 2003. őszén pedig az amszterdami székhelyű anyacég, a Scala Business Solutions N.V. közép- és kelet-európai régiójának új piacokért felelős értékesítési igazgatói posztjára nevezték ki. Az Epicor tulajdonossá válásával Orsolya továbbra is a közép- és kelet-európai új piacokért volt felelős mostani kinevezéséig.
Az új posztján Szücs Orsolya kiterjedtebb szervezetirányítási és döntési hatáskört kapott a régió két kulcsfontosságú országában, Magyarországon és Ausztriában. Felelőssége alá tartozik a kereskedelmi és marketingtevékenység, az ügyfél- és partnerkapcsolatok irányítása, az üzletfejlesztés tervezése és végrehajtása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik