Üzleti tippek

Megállapodást kötött a FLAG és az EagleEyeOS

Január végén partneri megállapodást kötött a FLAG és az EagleEyeOS.
A most aláírt szerződés feljogosítja a FLAG-et az EagleEyeOS információszivárgást gátló szoftverének forgalmazására, implementálására és tanácsadói támogatására

Az EagleEyeOS kiemelt fontosságúnak tartja adatbiztonsági rendszereinek implementáció utáni tanácsadói támogatását, amelyet a most aláírt szerződés alapján kíván a két fél biztosítani.
A két cég közötti megállapodás kiterjed a Flag szakértőinek folyamatos képzésére is, garantálva ezzel az ügyfelek igényeinek folyamatos magas szintű kiszolgálását.

“Az EagleEyeOS cégmérettől függetlenül, minden vállalatnál képes megoldani az adatszivárgási problémát. A Flag információbiztonsági üzletága biztonsági rendszerek kiépítésére fókuszál, a Flag és az EagleEyeOS együtt pedig képes egy egyedülálló megoldást nyújtani az adatszivárgási problémákra. A Flag-gel együttműködve, szakmai tudásainkat egyesítve tökéletes biztonsági megoldást nyújthatunk ügyfeleink számára.” – nyilatkozta Meksz Dezső, az EagleEyeOS ügyvezető igazgatója.

“Biztosak vagyunk abban, hogy az EagleEyeOS átfogó megoldást nyújt mindazon ügyfeleinknek, akik szem előtt tartják, hogy egyre fokozódik az információszivárgásból következő üzemeltetési kockázat, amely kellő figyelem hiányában súlyos veszteségekkel járhat.” – nyilatkozta Tarján Gábor, a Flag információbiztonsági üzletágának igazgatója.



###


EagleEyeOS

Az EagleEyeOS termékcsalád értékesítésére megalapított EagleEyeOS Kft. az Európai Unió tagállamaiban és, szerte a világon képviseli és biztosítja a szoftverhez kapcsolódó üzleti és technológiai hátteret és a teljes körű terméktámogatást.

Az EagleEyeOS termékek fejlesztése 2002-ben kezdődött. A cél egy olyan szoftver megalkotása volt, amely megoldja a kis- és középméretű cégek, valamint a nagyvállalatok egyik legsúlyosabb biztonsági problémáját: az ellenőrizetlen adatmozgást és jogosulatlan adathozzáférést.

A cég tulajdonosi köre megegyezik a terméket fejlesztő SaveAs Rt-vel.

http://www.eagleeyeos.com/
http://www.saveas.hu/



FLAG

A FLAG Informatikai Zrt. 1990 óta nyújt magas színvonalú informatikai szolgáltatásokat és megoldásokat közepes és nagyvállalatok számára, piacvezető nemzetközi vállalatok támogatásával.

A Flag Zrt. jelenlegi piaci pozícióját igényre szabott megoldásainak, termékei és szolgáltatásai garantált minőségének, megbízhatóságának és szakmai felkészültségének köszönheti.

Teljesítési szintjük mércéjét magasra helyezik belső vállalati és külső partneri szinten egyaránt. Az így kialakult minőség fémjelzi a céget.

www.flag.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik