Üzleti tippek

Atigris – központosított közbeszerzési keret-megállapodás

Az Atigris új központosított közbeszerzési keret-megállapodása már elérhető a KSZF honlapjáról.

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság honlapján (www.kozbeszerzes.hu) már elérhető a KSZF és az Atigris Rt. között 2006. január 18 -tól hatályos keret-megállapodás Microsoft közigazgatási (szerz. szám: KM0106SLIC05) illetve oktatási (szerz. szám: KM0203SLIC05) szoftverlicenszek, valamint kapcsolódó termékek és szolgáltatások szállításáról. A keret-megállapodás alapján a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó – és az ahhoz önként csatlakozó – intézmények az Atigris Rt. által rendszeresen frissített árlistában szereplő azonosítók (termékazonosító és GTIN szám) megadásával elektronikus úton is kezdeményezhetik beszerzéseiket.

A Microsoft legnagyobb magyarországi partnerénél a gyártó szoftvereinek teljes választéka mellett rendszermérnöki, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatások is elérhetők, melyek kiemelkedően magas színvonalát a cég többszörösen elnyert “Microsoft Gold Certified” minősítése garantálja. Az intézmények az általuk használt Microsoft szoftverek mellé többféle összetételben vásárolhatnak az Atigris Rt. saját fejlesztésű multimédiás tananyagcsomagjaiból, melyeken keresztül dolgozóik az ECDL követelményrendszerének megfelelő szinten sajátíthatják el az irodai programok hatékony alkalmazását. Az Atigris Rt. a mindenkori árlistában szereplő garantált közbeszerzési kedvezményeken túl, a nagytételű beszerzésekhez további mennyiségi kedvezményeket is biztosít. Az intézményi igényeknek megfelelő szoftverek kiválasztását és a szükséges azonosítók meghatározását az Atigris Rt. képzett licenszelési szakértői segítik.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal. www.atigris.hu

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik