Üzleti tippek

Hírnév, mámor, csillogás

A tárgykultúra újdonságaiban tett rövid kirándulásunkban ezúttal a zeneipar legsikeresebbjeinek kívánunk ötleteket adni pénzük emlékezetes módon való elköltéséhez.

Az északi hang
402 300 dollár

5 svéd high end audio gyártó (Bladelius Design Group, Jorma Design, Marten, Nordic Concept és WOO Design) összefogásában, némi mágikus északi energia hozzáadásával állt össze ez az audio rendszer, ami – a skandinávoktól megszokott módon – a minden bizonnyal kitűnő hangzás mellett vizuális ingerkeltésben is bővelkedik. Ehhez a sok előnyhöz képest már csak jelentéktelen szépséghibának tűnhet az ár.
www.swedishstatement.com

Alkohollal az éhezés ellen

A nagysikerű Live Aid segélykoncert huszadik évfordulójára készült két üveg különleges whisky, ami ugyan bizonyára nagy szakértelemmel készült, de az eszmei értéke magasabb az élvezetinél. Nem is valószínű, hogy az áprilisi aukción New Yorkban a győztesek végül kólával elfogyasztanák a helyszínen.
www.whiskymag.com

A sztárok csillogó világa

Biztos kell néhány platinalemez ahhoz, hogy egy énekes megvehessen egy ilyen órát, de az is lehet, hogy már egy ilyen óra viselése is elég ahhoz, hogy valaki sztárrá váljon. Az aranyfoglalatban arisztokratikus rendetlenségben tolongó gyémántok talán még a megfelelő énekhang hiányát is pótolni tudják.
www.antoine-preziuso.com

Nem fakutya
699–899 euró

A legmodernebb felszerelések között is megállja a helyét ez a technológiailag legkevésbé sem elmaradott, csak éppen dizájn tekintetében retrohangulatú síléc. A manufakturális módszerekkel, egyenként készített léc titánbetéttel megerősített üvegszálborítása gondoskodik a megfelelő menettulajdonságokról, a gyönyörű famintázat pedig az irigykedő pillantásokról.
www.zweydingers.com

Vadmacska
ing: 110 GBP, kézelőgomb: 65GBP

Clouseau felügyelő hamarosan visszatér a mozivászonra, illendő ezt az eseményt méltó öltözködéssel megünnepelni, még akkor is, ha Peter Sellers nehezen pótolható. A „hivatalos formaruhát” természetesen illik a megfelelő kiegészítőkkel, például hozzáillő nyakkendővel vagy éppen ezüst kézelőgombokkal is ellátni.
www.thomaspink.co.uk

Adatkarkötő

A jótékonysági céllal indult, majd divatkiegészítővé vált szilikonkarkötők diadalmenete folytatódik, bár ezúttal már inkább csak a felhasználó számára hasznos funkcióval. A számtalan formában mutálódó pendrive-ok újabb lehetősége, hogy ne csak a zsebünket hódítsák meg, de egyre intimebb közelségbe kerüljenek velünk, emberekkel… És ha egyszer fellázadnak!?
www.imation.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik