Üzleti tippek

Újabb megrendelés az Állami Nyomdának

admin
admin

2005. 12. 21. 17:52

Az Állami Nyomda közel egymilliárd forintos becsült értékben nyert el két hároméves megrendelést, amelynek keretében anyakönyveket, kivonatokat és leporellókat gyárt és szállít állami hivataloknak.

A szerződések aláírását követően két új megbízással bővül az Állami Nyomda Nyrt. megrendelés-állománya – adta hírül a társaság. A Közbeszerzési Értesítő tájékoztatása szerint a társaság konzorcium vezetőjeként nyerte el az anyakönyvek és kivonatok előállításának és szállításának jogát. Emellett az Állami Nyomda a Magyar Posta részére leporellókat szállíthat.

Az egyik megbízás részeként a társaság az elkövetkezendő 3 évben 6 típusú anyakönyvet és 9 fajta anyakönyvi kivonatot gyárt és biztosítja a hivatalok számára az okmányok kitöltésére alkalmas biztonsági kitöltő eszközöket is. A megrendelés 3 évre vonatkozó teljes becsült nettó értéke 650 millió forint.

A másik állami tender nyerteseként pedig az elkövetkezendő három évben nettó 319 millió forint értékben szállít általános felhasználású leporellókat a Magyar Posta számára.
Mindkét szerződés megkötése folyamatban van.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.