Üzleti tippek

Újabb megrendelés az Állami Nyomdának

Az Állami Nyomda közel egymilliárd forintos becsült értékben nyert el két hároméves megrendelést, amelynek keretében anyakönyveket, kivonatokat és leporellókat gyárt és szállít állami hivataloknak.

A szerződések aláírását követően két új megbízással bővül az Állami Nyomda Nyrt. megrendelés-állománya – adta hírül a társaság. A Közbeszerzési Értesítő tájékoztatása szerint a társaság konzorcium vezetőjeként nyerte el az anyakönyvek és kivonatok előállításának és szállításának jogát. Emellett az Állami Nyomda a Magyar Posta részére leporellókat szállíthat.

Az egyik megbízás részeként a társaság az elkövetkezendő 3 évben 6 típusú anyakönyvet és 9 fajta anyakönyvi kivonatot gyárt és biztosítja a hivatalok számára az okmányok kitöltésére alkalmas biztonsági kitöltő eszközöket is. A megrendelés 3 évre vonatkozó teljes becsült nettó értéke 650 millió forint.

A másik állami tender nyerteseként pedig az elkövetkezendő három évben nettó 319 millió forint értékben szállít általános felhasználású leporellókat a Magyar Posta számára.
Mindkét szerződés megkötése folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik