Üzleti tippek

SMSLap.hu MINDENKINEK!

A közelgő ünnepek kapcsán mindannyiunk számára jól jöhet egy kis segítség üdvözleteink küldésében. Új színfolt az internetes szolgáltatások között az SMSlap.hu ( www.smslap.hu ), ahol bárki korlátozás nélkül, egyetlen gombnyomássa

Az ünnepek forgatagán túl is számtalanszor előfordul, hogy közlendőnket azonnal tudatni kívánjuk nagyszámú címzettel. Gyermekünk született, megváltozott az elérhetőségünk, házibulit szervezünk vagy épp lemondjuk a hétvégi túrát. Mi a leghatékonyabb megoldás? A mobil mindig kéznél van, az SMS méltán népszerű, hisz gyors, pontos, költségkímélő kommunikációs csatorna.

A kör-SMS küldésének alap technológiája nem újdonság. De az egyedi igényekre szabott, meglévő adatbázisokhoz igazítható, ügyviteli rendszerekbe integrálható sms-küldő szoftverek akár több százezer forintos költséggel járnak. Így ezek a rendszerek magánemberek, kisebb üzleti felhasználók vagy nonprofit intézmények számára is elérhetetlenek.

Az smslap.hu az első olyan internetes felület, ahonnan a professzionális sms küldő rendszereknél szokásos funkcionalitással, időzítési lehetőséggel, egyszerre több, csoportosítható címzett körnek küldhet bárki SMS-t anélkül, hogy a szoftveres plussz költségeket állnia kellene. A szolgáltatásnak ezenfelül előfizetési díja sincs. A felhasználói kör nem korlátozott, éppúgy használhatja bárki magánemberként személyes üzenetek küldésére ( www.smsone.hu ), mint szövetségek, egyesületek tagjaik elérésére vagy cégek ügyfeleik, partnereik tájékoztatására ( www.smsoffice.hu ).

Használata olyan egyszerű, mintha csak egy kör e-mail-t küldenénk. A regisztrált felhasználó belépést követően megkapja a saját SMS-fiókját, ahol saját címzetti listát, különböző címzett csoportokat alakíthat ki és ezeket bármikor módosíthatja. Névnapi, ünnepi, egyéb aktuális köszöntők automatikus beilleszthetőségével segíti az oldal a felhasználókat, és lehetőséget nyújt sablon szövegek bevitelére és használatára is. A rendszer a küldött üzeneteket tárolja, statisztikát készít..

Az oldal professzionális adat- és egyéb biztonsági technológiákat alkalmaz. Az üzenetek védett csatornán, kódolva futnak, kívülállónak hozzáférésre nincs módja.

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteti. A cég mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és a kommunikációs csatornát biztosítja. Az oldalt sok éves tapasztalatait alapul véve alakította ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik