Üzleti tippek

Újra lesz Ki mit tud? a köztévén

Jövőre újra meghirdeti a Magyar Televízió az évtizedekkel ezelőtt elsöprő sikerű Ki mit tud? című tehetségkutató versenyt.

Rudi Zoltán, a köztelevízió elnöke A nagy könyv értékelő sajtótájékoztatóján elmondta: terveik szerint jövő tavasszal elindulnak a tehetségkutató verseny első fordulója. A sorozat a helyi selejtezőktől egy év alatt jut el a tévében is közvetített döntőig.

A mostanában a kereskedelmi televíziózásban megszokott énekeskutató versenyekkel ellentétben ezen a versenyen nemcsak ének kategóriában lehet indulni, hanem több kategóriára bontva szinte valamennyi előadóművészeti ágban. Elképzelhető az is, hogy a határon túliak is indulhatnak a versenyen – tudta meg lapunk.


Kovács György, az Országos Rádió- és Televízió Testület elnöke lapunknak nyialtkozva elmondta, hogy örül az ilyen kezdeméynezéseknek, hiszen A nagy könyv sikere is azt mutatja, hogy a nézők fogékonyak az értékes műsorokra, és nagy szükség van arra, hogy egyes alacsonyabb nívójú műsorokkal szemben legyen választási lehetősége a közönségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik