Üzleti tippek

Győzikét elgázolta a Taxi 3

Hónapok óta először lett a hét legnézettebb tévéműsora egy külföldi film. A Taxi 3 egy pillanat alatt letaszította Győzikét a trónról.

A múlt héten a Taxi harmadik része majd 2,2 millió embert érdekelt, ezzel a TV2 – hosszú idő óta először – leiskolázta az RTL Klubot, pedig 11-én ők sem aprózták el: a Tripla vagy semmivel indultak harcba a nézői figyelemért. De úgy tűnik, a laza francia több embert kápráztatott el, mint a szívdöglesztő pasikat szakmányban fölvonultató amerikai produkció. Utóbbi 1,57 millió embert ültetett a karosszékbe, ezzel a nézők 31,7 százalékát érve el (Luc Besson filmjére 41,6 százalék volt kíváncsi).

De természetesen hozta a formáját a Barátok közt is, AMR-je szerint csak 25 ezerrel kevesebben nézték, mint a heti aranyérmest, amivel eddig stabilan tudta az első helyet hozni. Győzike így a bronzérmet szerezte meg, bár, mint ahogy azt Bea asszony háromszoros férje szerzőnknek pár napja megemlítette, őt senki nem nézi, de mindenki látja. A számok szerint a senkik kategóriájába ezen a héten 2 millió 67 ezer ember tartozott, ugyanis ennyien nézték a daloskedvű családregényt.

Gálvölgyi János sziporkaműsora épphogy lemaradt a plüssborítású tévét is felvonultató zenész műsora mögött 2,22 millió ember foghatta a hasát tévézés közben. Vágó vegyész úr mindössze négyezer fővel maradt el mögötte, pedig izgalomban nála sem lehetett hiány.

Ne feledkezzeünk meg a hajdan szebb napokat látott Megasztárról sem, bár a 21. helyezés, és az 1,44 millió néző erre nem ad igazán okot. Viszont a 37,6 százalékos reach szép teljesítmény, a nézők elérése tekintetében ez a harmadik helyezéshez elég.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik