Üzleti tippek

Új vezérigazgató az Mmd magyarországi irodájának élén

Az Mmd kinevezte Kevin Haslert a cég magyarországi irodájának vezérigazgatójává.

Hasler elődje, Chris Dobson 1999-től irányította a kommunikációs tanácsadó cég magyarországi irodáját, ezután pedig – mint az Mmd újdonsült globális vezérigazgatója – ő ellenőrzi a vállalat 18 irodáját a régióban, beleértve az idén nyáron létrehozott isztambuli képviseletet is.

Hasler 12 évnyi kommunikációs tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. 2004 elején csatlakozott az Mmd-hez mint az Mmd szerbiai és szlovéniai irodáinak vezetője. Azt megelőzően 6 évet töltött egy nemzetközi ügynökség munkatársaként a Közel-Keleten, ahol számos kormányzati és magánszektorbeli ügyféllel foglalkozott.

Vinczeffy Virágot előléptették

A fenti változásokon kívül Vinczeffy Virágot előléptették a budapesti iroda ügyfélkapcsolati igazgatójává, akinek jövőbeni feladatai közé tartozik, hogy szorosan együttműködjön Haslerrel a vállalat folyamatos növekedése és új üzleti lehetőségek feltárása érdekében. Vinczeffy Virág 1998-óta dolgozik az Mmd-nél, és meghatározó szerepe volt a cég fogyasztói szegmens üzletágon belüli sikeres gyakorlatának kidolgozásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik