Üzleti tippek

Győzike lealázta Vágót

Ezen a héten Győzike népnevelő műsora lett a legnépszerűbb a tévéműsorok nézettségi listáján.

Az örök második, a Barátok közt ezen a héten is lecsúszott a heti tévénézettségi lista első helyéről. Nagy meglepetés, hogy az ország legnépszerűbb romája a harmadik helyre taszította Vágó mérnök úr műsorát. Számszerűsítve: Bea asszony válófélben lévő ura 2717 ezer ember estéjét töltötte meg tartalommal, vagyis minden második tévénéző rá volt kíváncsi 28-án este.

Szimpatikus újdonság, hogy ezen a héten a tévénézőket nagy számban érdekelték a nagybetűs élet hírei, így a harmadik és negyedik helyen is híradó végzett. 22-én az RTL híradója 1925 ezer ember információéhségét elégítette ki, míg a TV2 Tények című orientációs műsora hajszálnyival kevesebb, 1 millió 906 ezer embert kalauzolt el a faktuális műsorok világába.

Úgy tűnik, Harry Pottert már mindenki látta a moziban, ugyanis a Titkok Kamrája 1 millió 627 ezer embert érdekelt, ez pedig kevesebb, mint a közvetlenül előtte sugárzott Cobra 11 részesedése.

A Megasztár még nagyobb csalódást kelthetett a TV2 berkeiben, mert az egy hónapja indult széria második elődöntője csak másfél millió rajongót (egymillió-ötszáznyolcvanezer embert) érdekelt, ezzel a 14. helyet szerezte meg a műsor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik