Üzleti tippek

Kereskedelmi asszisztens lett a Turner alelnöke

A Turner Broadcasting System (TBS) Europe Gordana Duspara-Moriarty-t léptette elő az észak-, közép- és kelet-európai régió kereskedelmi igazgatójává, egyben a vállalat alelnökévé.

Gordana 9 éve áll a TBS alkalmazásában, és kereskedelmi asszisztensből mára az alelnöki pozíció birtokosává vált – áll a csatorna által kiadott közleményben. Információink szerint eddig nem volt regionális kereskedelmi igazgatói poszt a TBS-nél.

E szerint a hölgynek komoly szerepe volt a Cartoon Network magyarországi és romániai helyi képviseleteinek megteremtésében, illetve a közelmúltban az orosz nyelvű műsorszórás megvalósításában. A Boomerang is sikeres, amióta Gordana utat tört a csatornának Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában – teszik hozzá.

„Gordana eredményei, melyeket a Turner tudatos márkaépítésében és népszerűsítésében ért el, jelentős bevételnövekedést jelentettek a vállalat számára.” – fejtette ki Jeff Kupsky, a Turner Broadcasting Europe vezető alelnöke.

Gordana Bosznia-Hercegovinában született, de a délszláv háború idején Angliába települt, ahol előbb angol nyelvből szerzett felsőfokú alapképesítést, majd később filmművészeti és televíziós témakörben diplomázott. Mindezekkel a tarsolyában Gordana először a BBC Radiohoz került, és csak ezután lépett át a televíziózás csodálatos világába. Érdeklődési körébe a fényképészet, a filmek és a lovaglás tartoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik