Üzleti tippek

Adócsökkentett ajándékok munkavállalóknak

Az év végéhez közeledve sok cégnél megkezdődtek az ajándékozási előkészületek. A legnagyobb magyarországi utalvány forgalmazó cég az idén speciális Pénzügyi Tervező CD-romot készített és juttatott el partnereinek.

A szoftver segítségével a döntéshozók, a szükséges adatok kitöltése után, egy pillanat alatt kiszámolhatják, milyen megtakarítást jelentenek az Accor Services utalványai a bérben történő kifizetéssel szemben. Ezzel is azt szeretnék segíteni, hogy a cégeknek ne kerüljön jelentős többletkiadásba a dolgozók év végi megajándékozása – mondotta Arnaud Erulin, az Accor Services Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A cég által kínált, Top Prémium ajándékutalvánnyal a dolgozóknak évente 3 alkalommal, adómentesen adható 5.700 forint értékű ajándék beszerzésére teremtettek kényelmes megoldást. A termék segítségével az ajándékot maga az ajándékozott választhatja ki, a vállalat pedig akár 58 százalékot is megtakaríthat.

Ugyancsak kedvelt termék a Ticket Wellness egészségpénztári utalvány. Az Accor Services által létrehozott egészségpénztárba befizetett összeg arányában a dolgozók egészségpénztári utalványt kaphatnak, amellyel több ezer patikában, optikai szaküzletben, sportszer boltban, wellness hotelben illetve egészségügyi szolgáltatónál fizethetnek. A havonta 57.000 forintig adómentes egészségpénztári utalvány számos egyéb adózási kedvezmény igénybevételét is lehetővé teszi.

Számos cég körében népszerű év végi juttatás a Ticket Restaurant étkezési utalvány. Abban az esetben, ha egy cég nem az év minden hónapjában, illetve a havi adómentes határnál alacsonyabb értékben ad ilyen utalványt dolgozóinak, akkor a fennmaradó összeget ez év végéig extra juttatásként még kioszthatja.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik