Üzleti tippek

A PROLOGIS KÉT SZAKMAI DÍJAT NYERT

Elismeri a ProLogist az európai ingatlan-iparági sajtó

A ProLogist nyerte el az „Év európai ipari, disztribúciós és logisztikai fejlesztőjének” járó díjat nemrégiben az Expo Real Estate konferencián, München-ben. A díjat két ingatlan-folyóirat szponzorálja, a német Immobilen Zeitung és a brit Property Week. Emellett, a brit ingatlanszakma szavazatai alapján, az Estates Gazette magazin is a ProLogist választotta az „Év ipari ingatlan vállalatának”.


A két díj a legújabb a számos elismerés közül, melyet ez évben kapott a ProLogis Európában. A többi díj közül:

 A 2005-ös IAS/OAS „Legjobb Spekulatív Épület” díjjal ismerték el a ProLogis londoni Abbey utca 1. alatt található épületet. A 8 800 négyzetméter iroda és raktárterületet magába foglaló disztribúciós létesítmény kiemelkedő helyet foglal el a Royal Parkban. A díjat évente ítéli oda a Property Week magazin, az Industrial Agents Society és az Office Agents Society.

 A 2005-ös IAS/IOS „Legjobb Előre Kiadott Disztribúciós Épület” díjat a ProLogist a Peterborough-i Kingston Park fejlesztésért kapta. Ez a 67 400 négyzetméteres terület egy vezető kiskereskedés, a Debenhams új, nemzetközi disztribúciós központjaként szolgál.

 A 2005. márciusában, Franciaországban megrendezett Szállítási és Logisztikai Nemzetközi Hét (SITL) keretében kiosztott díjat a dél-Párizsi ProLogis Park Chanteloup kapta, a napenergia és egyéb környezetbarát technológia használatának elismeréseként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik